ANTANAS POLIKAITIS

A†A ANTANAS POLIKAITIS į Dievo namus išėjo 2024 m. balandžio 26 d.

Gimė 1932 m. balandžio 28 d. Gudžiūnuose, Lietuvoje.

Gyveno Detroite, MI ir Los Angeles, CA.

Nuliūdę liko žmona Dalilė, vaikai Rimas su žmona Debbie, Vita su vyru Vyteniu ir Linas su žmona Regina; anūkai Justinas, Gajus, Aleksas su Issa, Marius, Lina ir Andrius su Louisa; sesuo Ada Lelienė ir brolis Juozas bei jų šeimos ir giminės Lietuvoje.

A. a. Antanas buvo a. a. Broniaus, a. a. Onutės Sirgedienės ir Vitos Neverauskienės brolis.

Antanas inžinerijos mokslus baigė Wayne State University Detroite ir daugelį metų dirbo lėktuvų pramonėje. Paskutiniuosius 35-erius metus dirbo Nothrop Grumman Corp. Hawthorne, CA. Los Angeles lietuvių Šv. Kazimiero bažnyčioje buvo ilgametis choro narys ir šv. Mišių kantorius, šeštadieninėje mokykloje dirbo dainavimo mokytoju, buvo LB Vakarų apygardos pirmininkas, Ateitininkų sendraugių skyriaus pirmininkas, parapijos komiteto narys. Daugiau nei 40 metų su „dainuojančių inžinierių” vyrų kvartetu koncertavo JAV, Kanados ir Australijos lietuviams ir du kartus suruošę eilę koncertų Lietuvoje.

Šv. Mišios už a. a. Antano vėlę bus aukojamos Šv. Kazimiero bažnyčioje gegužės 17 d., 9 val. ryto. Velionis bus palaidotas Forest Lawn kapinėse. Laidotuvės privačios.

Nuliūdusi šeima.